Tuesday, December 20, 2016

Почитувани 
Денес во 13:00час. почнува предавањето на проф. м-р Славица Јенешлиева, со кое ја затвораме програмата на овогодинешниот настан. Изложбата и донациите за графиките ке траат до крајот на оваа годината.
Ве очекуваме.
 
 
 



Panettone-kuglof party 26 12 2016
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment